Ідеальний варіант для ранкового перекушування – це сирні сирники. Думаю, що з моєю заявою погодиться значна кількість обивателів. Раджу вам приготувати сирні сирники з кукурудзяним борошном, які знайдуть своїх шанувальників і серед дорослих, і серед дітлахів. Сирники виходять смачними, з м'якою структурою та привабливим зовнішнім виглядом. Для реалізації рецепту я взяла кукурудзяне борошно дрібного помелу.
Інгредієнти
- Сир: 180-200 г
- Борошно: 2-3 ст. ложки (кукурудзяна)
- Яйце куряче: 1 шт.
- Цукор: 1 ст. ложка
- Цукор ванільний: 1 ч. ложка
- Розпушувач тіста: 1 ч. ложка
- Сіль: щіпка
- Панірувальна суміш: 2 ст. ложки
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
Приготування
У потрібній кількості беремо продукти для сирних сирників. Порцію цукру можна варіювати на свою смакову перевагу.
Сир із пачки перекладаємо в миску. Якщо є необхідність, продукт розминаємо вилкою. Розбиваємо до сиру стандартне за розміром куряче яйце.
До інгредієнтів додаємо звичайний цукор та ванільний. Трохи кидаємо солі.
Склад майбутнього сирного тесту доповнюємо розпушувачем. З ним наші сирники будуть ніжними за консистенцією. Додаємо кукурудзяне борошно.
З ретельністю інгредієнти перемішуємо так, щоб отримати однорідне тісто сирне (за структурою в'язке).
На тарілку насипаємо панірувальну суміш. До речі, її можна замінити звичайним борошном. З сирної основи ліпимо сирники, трохи змочивши долоні холодною водою. Заготівлі сирників обвалюємо в дрібних панірувальних сухарях.
Добре прогріваємо на сковорідці олію. Заготовки перекладаємо для обсмажування на сковороду. Підрум'янюємо сирники з кожного боку, накривши сковороду кришкою.
Наші домашні сирні сирники з кукурудзяним борошном готові. Розкрити чудовий смак сирної випічки можна, запропонувавши сирники зі сметаною, джемом, ягодами або з нарізкою із фруктів. Приємного перекушування!