Власники такої чудової сковороди як гриль-газ можуть експериментувати з різноманітними закусками та стравами хоч щодня. Пропоную вам зробити смачні гарячі бутерброди у сковороді гриль-газ із ковбасою, сиром та помідорами. Такий варіант бутербродів – чудовий спосіб ситно перекусити вранці.
Інгредієнти
- Батон (нарізний): 4 скибочки (або хліб)
- Ковбаса: 100 г
- Сир твердий: 50 г
- Помідори: 1 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
Приготування
Візьмемо продукти за переліком. Я використовувала варену ковбасу, але підійде продукт та іншого сорту (наприклад, копчена, напівкопчена, шинка).
Кладемо на обробну дошку шматок ковбаси. Подрібнюємо інгредієнт дрібними брусочками чи кубиками.
А ось сир твердих сортів для гарячих бутербродів ми подрібнимо за допомогою терки.
До заготівлі з ковбаси та сиру кладемо майонез та перемішуємо.
Нарізаємо помідор кружальцями або півкільцями. На кожну хлібну скибочку поміщаємо по часточці або дві помідори.
Поверх помідорів укладаємо приготовлену масу з ковбаси та сиру.
Відповідно до інструкції готуємо сковороду гриль-газ, не забуваємо влити в неї води. На ґрати поміщаємо бутерброди.
Сковороду накриваємо кришкою та готуємо гарячі бутерброди від 5 до 10 хвилин.
Апетитні та ситні гарячі бутерброди з ковбасою, сиром та помідорами, приготовані у сковороді гриль-газ, відразу подаємо до столу. Приємного перекушування!