Гарячі бутерброди у сковороді гриль-газ

Власники сковороди гриль-газ можуть експериментувати з різноманітними стравами хоч щодня. Пропоную зробити смачні гарячі бутерброди у сковороді гриль-газ.

Власники такої чудової сковороди як гриль-газ можуть експериментувати з різноманітними закусками та стравами хоч щодня. Пропоную вам зробити смачні гарячі бутерброди у сковороді гриль-газ із ковбасою, сиром та помідорами. Такий варіант бутербродів – чудовий спосіб ситно перекусити вранці.

Інгредієнти

  • Батон (нарізний): 4 скибочки (або хліб)
  • Ковбаса: 100 г
  • Сир твердий: 50 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки

Приготування

Візьмемо продукти за переліком. Я використовувала варену ковбасу, але підійде продукт та іншого сорту (наприклад, копчена, напівкопчена, шинка).

Кладемо на обробну дошку шматок ковбаси. Подрібнюємо інгредієнт дрібними брусочками чи кубиками.

А ось сир твердих сортів для гарячих бутербродів ми подрібнимо за допомогою терки.

До заготівлі з ковбаси та сиру кладемо майонез та перемішуємо.

Нарізаємо помідор кружальцями або півкільцями. На кожну хлібну скибочку поміщаємо по часточці або дві помідори.

Поверх помідорів укладаємо приготовлену масу з ковбаси та сиру.

Відповідно до інструкції готуємо сковороду гриль-газ, не забуваємо влити в неї води. На ґрати поміщаємо бутерброди.

Сковороду накриваємо кришкою та готуємо гарячі бутерброди від 5 до 10 хвилин.

Апетитні та ситні гарячі бутерброди з ковбасою, сиром та помідорами, приготовані у сковороді гриль-газ, відразу подаємо до столу. Приємного перекушування!