Макарони з яйцем на сковороді

На швидку руку для ситного перекушування пропоную приготувати макарони з яйцем на сковороді. Виходять макарони дуже смачними та апетитними.

На швидку руку для ситного перекушування пропоную приготувати макарони. Для рецепту можна взяти макаронні вироби будь-якої форми – спагетті, пір'я, ріжки, вермішель. Готуватимемо на сковороді. Смак макаронів урізноманітним яйцем і ковбасою. Виходять макарони з яйцем на сковороді дуже смачними та апетитними. Ось кулінарні подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Макарони: 80 г
  • Ковбаса: 100 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Вода: 1 л
  • Зелень свіжа: за бажанням (для подачі)

Приготування

Для того щоб приготувати макарони з яйцем на сковороді, підготуємо потрібні інгредієнти. Очищаємо цибулю. Ковбасу можна взяти будь-якого ґатунку.

У каструлю наливаємо воду. Солимо її. Коли вода закипить, перекладаємо у воду макарони, одразу перемішуємо. Варимо макарони 8-10 хвилин (або дотримуючись порад виробника).

Ковбасу нарізаємо кубиками. Цибулю шаткуємо дрібними шматочками або на свій розсуд.

У розігріту олію на сковороду перекладаємо нарізку з цибулі. Пасеруємо цибулю до м'якості приблизно 2 хвилини. Періодично цибулю перемішуємо.

До цибулі на сковороду викладаємо нарізану ковбасу. Перемішуємо. Спільно інгредієнти обсмажуємо ще 3 хвилини.

Макарони зварилися. Відкидаємо їх на друшляк, зливаємо воду. Перекладаємо макарони на сковороду, перемішуємо інгредієнти.

До макаронів розбиваємо яйце, трохи солимо інгредієнти.

Відразу яйце перемішуємо з інгредієнтами на сковороді. Яєчна маса повинна добре змішатись із вмістом. За кілька хвилин яйце схопиться.

Смачна і проста у приготуванні страва з макаронів на сковороді з яйцем та ковбасою готова. Подаємо із зеленню або улюбленим соусом. Всім ситного перекушування!