Навіть із найпростіших інгредієнтів можна зробити апетитний та дуже смачний салат. Ось покроковий рецепт німецького картопляного салату, який неодмінно знайде своїх шанувальників. Щоб приготування салат зайняло мало часу, відваріть заздалегідь потрібні продукти.
Такий німецький картопляний салат підійде для повноцінної вечірньої трапези. Можна запропонувати його до столу разом із німецькими сосисками.
Інгредієнти
- Картопля: 4 шт.
- Цибуля червона: 1 шт.
- Огірок маринований: 100 г (корнішони)
- Яйце куряче: 2 шт.
- Майонез: 2,5 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Зелень свіжа: 2 гілочки (для подачі)
Приготування
Підготуємо продукти за списком. Попередньо відварюємо картоплю в шкірці та курячі яйця. Дані інгредієнти потім охолоджуємо та очищаємо.
Основний інгредієнт салату – картопля – нарізаємо у формі невеликих скибочок. Заготівлю відразу поміщаємо в миску.
Наріжемо курячі яйця. Сильно дрібнити продукт не потрібно. Можна надати їм форму кружечків.
На черзі – червона цибуля. Надаємо цибулі форму шматочків або тонких напівкілець.
Доповнюємо основний склад салату нарізкою з маринованих огірків.
Інгредієнти салату подрібнені, можна заправити їх майонезом. В ідеалі краще вибрати майонез, виготовлений в домашніх умовах. Для пікантності смаку до магазинного майонезу можна додати трохи гірчиці. Інгредієнти салату приправляємо сіллю.
Акуратно компоненти салату перемішуємо. Викладаємо німецький картопляний салат у миску. Посипаємо його зверху щіпкою чорного меленого перцю та нарізкою із зелені.
Смачний вам трапези!