Сьогодні вже мало кого здивуєш таким продуктом, як крабові палички. Господині гідно оцінили смак цього інгредієнта, відразу ж визначивши крабові палички у численні салати. Пропоную вам приготувати салат із крабовими паличками, рисом та морквою по-корейськи, який має привабливий пікантний смак. Серед інших гастрономічних переваг цієї страви – це простота приготування та чудове поєднання інгредієнтів.
Цей покроковий рецепт салату з крабовими паличками, рисом і морквою по-корейськи стане вам у пригоді для складання домашнього або святкового меню.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Рис відвареної: 3/4 ст.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Морква по-корейськи: 100 г
- Горошок зелений консервований: 5 ст. ложок
- Майонез: 3 ст. ложки
Приготування
Для реалізації рецепту беремо потрібні продукти. Рекомендується відварити рис заздалегідь, щоб він до моменту збору салату був охолодженим.
Виймаємо з упаковки крабові палички та на обробній поверхні нарізаємо продукт шайбочками. Нарізку відправляємо у миску.
На черзі – свіжий огірочок. Щоб салат мав ніжний смак, краще шкірку з овочів зрізати. Нарізаємо огірок у формі кубиків.
До подрібнених інгредієнтів салату додаємо відварений рис.
Наступний інгредієнт – консервований горошок. Спочатку з банки поміщаємо горошок на сито, щоби злити рідину, а потім уже викладаємо його в миску.
Корейську морквину віджимаємо трохи, по необхідності нарізаємо дрібніше і викладаємо салат.
Склад нашого салату укомплектований, залишилося його лише заправити. Додаємо майонез. Спецій я не використовувала, мені було їх достатньо в морквині корейською. Але якщо вважаєте за потрібне, посоліть і поперчіть.
Продуктові компоненти салату між собою перемішуємо ложкою.
Подаємо приготований салат з крабовими паличками, морквою по-корейськи та рисом у загальному салатнику або розподіляємо порційно креманками. Смачного!