Салат з куркою, сиром та яйцями

Пропоную вам урізноманітнити банкетне меню апетитним салатом з куркою, сиром та яйцями, який виходить легким, ніжним, з пікантною хрустинкою.

Куряче м'ясо є, мабуть, одним із найпопулярніших інгредієнтів для приготування салатів. Така перевага гастронома обумовлюється властивістю курки чудово поєднуватися з багатьма продуктами. Пропоную вам урізноманітнити банкетне меню апетитним салатом, в якому курятина є сусідами, причому досить вдало, з яйцем, сиром і капустою. За смаком салат із куркою, сиром та яйцями виходить легким, ніжним, з пікантною хрустинкою.

Інгредієнти

  • М'ясо куряче: 200 г (відварене)
  • Капуста білокачанна: 150 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сир твердий: 70 г
  • Цибуля зелена: 4-5 пір'я
  • Майонез: 2 ст. ложки (легкий)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для реалізації рецепту готуємо інгредієнти за списком. Заздалегідь відварюємо куряче м'ясо та яйця. Як основний інгредієнт можна взяти куряче філе або м'ясо з стегон (стегенець).

Видаливши поверхневі листи з капусти, нарізаємо її у формі тонких смужок. Заготовку завантажуємо в миску, до смаку посипаємо сіллю і притискаємо руками, перемішуючи, щоб капуста стала м'якою і дала сік.

Приймаємося за подрібнення яєць. Скористаємося для процесу великою теркою.

Відварену курятину перекладаємо на обробну поверхню, щоб подрібнити у формі невеликого кубика. Нарізку перекладаємо до решти інгредієнтів салату.

А тепер натрьом сир. Рекомендується використовувати тертку із середніми або дрібними поділками.

Промите пір'я зеленої цибулі подрібнюємо кільцями. Зелену заготівлю переправляємо у миску.

Залишилось інгредієнти салату заправити легким майонезом і поперчити до смаку. Сіль ми використовували раніше, але якщо цієї спеції недостатньо, ще трохи додайте її до складу салату.

Компоненти салатної страви між собою змішуємо. Курячий салат із сиром та яйцями приготовлений, можна його відразу подати до столу. Приємного перекушування!