Салат Лисичка з куркою та морквою по-корейськи

Просто і без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати смачний салат Лисичка з куркою і морквою по-корейськи.

Просто і без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати смачний салат з куркою. Куряче м'ясо у блюді доповнене пікантною морквою по-корейськи, маринованим огірком та сиром. Апетитний салат Лисичка з куркою та морквою по-корейськи буде доречним для святкових вечірок. Не складно зробити його і в будній день. Салат має привабливий яскравий зовнішній вигляд, а його смак обов'язково знайде своїх шанувальників.

Інгредієнти

  • Куряче філе – варене: 250 г
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Огірки мариновані: 1 шт. (або 4-5 корнішонів)
  • Сир твердий: 100 г
  • Часник: 1 зубчик
  • Зелень свіжа: за смаком
  • Майонез: 2 ст. ложки

Приготування

За списком візьмемо продукти. Заздалегідь для салату відварюємо в трохи підсоленій воді куряче філе. Замість огірка можна взяти корнішони. Очищаємо часникову часточку.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із курячого м'яса. Нарізаємо тонкими брусочками.

Доповнюємо курячу нарізку маринованим огірком, подрібненим соломкою.

Сир твердих сортів натираємо. Використовуємо тертку з великими осередками. Сирну стружку перекладаємо до решти інгредієнтів салату.

До складу салату відправляємо моркву корейською, тільки спочатку відіжміть її від маринаду. Великі смужки можна розрізати навпіл.

І ще один інгредієнт для нашої страви – зелена цибуля. Пір'я цибулі промиваємо, струшуємо зайву вологу і нарізаємо кільцями.

Складання салату закінчено, залишилося додати подрібнений часник, заправити майонезом і змішати інгредієнти. Через присутність корейської моркви спеції я не додавала, ви можете відкоригувати смак на власний розсуд.

Апетитний яскравий салат Лисичка готовий до дегустації, приємного перекусу!