Салат зі свининою та горошком

Простий у приготуванні салат зі свининою та горошком гідний не тільки місця у буденному меню, їм можна урізноманітнити і святковий стіл.

Простий у приготуванні салат зі свининою та горошком гідний не тільки місця у буденному меню, їм можна урізноманітнити і святковий стіл! Склад салату – це мінімальний набір доступних інгредієнтів, що вдало поєднуються між собою.

Для реалізації рецепту наперед відваріть м'якоть свинини. Бульйон, що вийшов, підійде для варіння супів. Також відварити потрібно і картоплю. Ось кулінарні подробиці збирання смачного м'ясного салату.

Інгредієнти

  • Свинина: 250 г (відварена)
  • Картопля: 2 шт.
  • Горошок консервований: 4 ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Оцет 9%: 1 ч. ложка
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для салату візьмемо потрібні інгредієнти. Відварену картоплю та цибулину очистити.

Спочатку зробимо заготовку для салату із цибулі. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

Цибулеві шматочки завантажуємо в невелику скляну ємність. Воду (100 мл) змішуємо зі столовим оцтом. Маринадом, що вийшов, заливаємо цибулю і витримуємо протягом 10 хвилин нарізку.

Відварене м'ясо для салату подрібнюємо у формі невеликих шматочків-кубиків.

Пропорційними шматочками нарізаємо і відварену картоплю.

У салатник поміщаємо нарізку зі свинини, картоплі. Додаємо замариновану цибулю, яку обов'язково віджимаємо. Склад салату доповнюємо консервованим зеленим горошком, зцідивши з нього сік.

Присмачуємо компоненти салату сіллю за смаком, кидаємо трохи меленого перцю. Кладемо порцію майонезу. Перемішуємо інгредієнти м'ясного салату.

Салат готовий. Перед подачею його рекомендується охолодити у холодильнику. Пригощаємось!