Стейки зі свинини в рукаві в духовці

Любителям м'ясних страв пропоную запекти стейки зі свинини у рукаві у духовці. Така страва виходить і смачною, і соковитою, і ситною.

Любителям м'ясних страв пропоную запекти в духовці стейки зі свинини. Така страва виходить і смачною, і соковитою, і ситною. Одним словом його можна називати шикарним у кулінарному плані. Апетитні стейки зі свинини в рукаві в духовці мають ніжну м'яку структуру, до столу їх можна запропонувати з улюбленим соусом, свіжими овочами або гарніром.

Інгредієнти

  • Свинина на кістки: 800 г (корейка)
  • Гірчиця: 0,5 ч. ложки
  • Мед: 1 ч. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: 0,25 ч. ложки
  • Приправа для свинини: 0,5 ч. ложки
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Часник: 2 зубчики

Приготування

За списком візьмемо потрібні продукти. Корейку нарізаємо на стейки. Відміряємо необхідну кількість спецій.

Розроблену на стейки корейку промиваємо під прохолодною проточною водою та обсушуємо паперовими рушниками.

Приготуємо соус для маринування стейків. У невелику миску перекладаємо гірчицю та мед. Вливаємо до них олію. Всипаємо чорний мелений перець, паприку із копченим смаком (або звичайну), приправу для свинини. Додаємо на смак сіль.

Інгредієнти в мисці добре перемішуємо так, щоб консистенція стала однорідною.

Свинячі стейки змащуємо приготованим соусом з усіх боків. Маринуємо м'ясо протягом 1 години.

Замариновані в пікантному соусі стейки на кістки поміщаємо у рукав для запікання. Щільно скріплюємо кінці рукава. Укладаємо на лист. На поверхні робимо кілька проколів ножем для виходу пари.

Завантажуємо лист зі стейками в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

Стейки зі свинини, запечені в рукаві, спочатку змащуємо подрібненим часником, а потім одразу подаємо до столу.

Всім смачного!