Навіть із простих та бюджетних інгредієнтів можна приготувати святковий салат, який порадує ваших гостей. Пропоную зробити картопляний салат із кількою, яйцем та зеленню. У салату пікантний смак та апетитний вигляд.
Для страви заздалегідь потрібно відварити картоплю та яйця. Для складання салату підготуйте форму сервіровки.
Інгредієнти
- Картопля (варена): 2 шт.
- Яйце куряче: 2 шт.
- Кілька: 8 шт. (пряного посолу)
- Гірчиця зернова: 1 ч. ложка
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Кріп: за смаком
- Сіль за смаком
- Цибуля червона: для прикраси
Приготування
Візьмемо для рецепту потрібні інгредієнти. Відварену картоплю та яйця остуджуємо, потім очищаємо. Зелень промиваємо, з цибулі прибираємо лушпиння.
Для салату картопля подрібнюємо у формі невеликих кубиків. Заготівлю перекладаємо в миску.
Шинкуємо шматочками яйця. Додаємо нарізку до картоплі.
До складу салату додаємо дрібно нарізаний кріп. Кладемо трохи гірчиці. На смак солимо інгредієнти. Заправляємо олією.
Тепер компоненти салату перемішуємо. Основу для нашої страви підготовлено.
Картопляний салат, що вийшов, оформляємо на плоскій тарілці за допомогою сервіровальної форми.
Кільку пряного посолу очищаємо. Укладаємо філе кільки поверх картопляного салату.
За своїм бажанням картопляний салат з кількою прикрашаємо нарізкою з червоної цибулі та зеленню.
Салат з кількою та картоплею готовий. Всім смачного!