Курячі крильця з картоплею на швидку руку в духовці

Курячі крила відмінно поєднуються з картоплею. Пропоную запекти ці інгредієнти. Виходять курячі крильця з картоплею на швидку руку в духовці ситними та смачними.

Курячі крильця відмінно поєднуються з картоплею. Пропоную запекти ці інгредієнти в духовці, замаринувавши спочатку у простому соусі з томатного кетчупу, майонезу, гірчиці та спецій. Ніяких кулінарних навичок для приготування цієї ситної страви не потрібно, впорається навіть господиня-початківець. Виходять курячі крильця з картоплею на швидку руку в духовці соковитими, ситними та смачними. Можна розглянути варіант приготування страви для святкового столу.

Інгредієнти

  • Крила курячі: 6 шт.
  • Картопля: 800 г
  • Кетчуп томатний: 2,5 ст. ложки (або томатний соус)
  • Майонез: 2,5 ст. ложки
  • Гірчиця: 1 ст. ложка
  • Приправа для курячих страв: 1,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна: 1 ч. ложка (для змащування форми)

Приготування

Щоб запекти в духовці курячі крильця з картоплею нашвидкуруч, підготуємо потрібні продукти. Картоплю очищаємо.

Картоплю для запікання нарізаємо на 4 або 6 часточок. Викладаємо картопляні часточки в широку миску.

Курячі крильця обполіскуємо під проточною водою та обсушуємо паперовими рушниками. Перекладаємо крила до картопляних часточок.

Для приготування соусу в миску кладемо томатний кетчуп або соус. Додаємо до нього майонез та гірчицю. На смак солимо, всипаємо приправу для курки або свої улюблені спеції. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

Соус перекладаємо до крильця та картоплі. Добре перемішуємо. Залишаємо маринуватися інгредієнти за кімнатної температури на 30 хвилин.

Форму для запікання змащуємо олією. Викладаємо картоплю та крильця.

Ставимо форму з картоплею та крильцями в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Курячі крильця з картоплею в духовці вийшли смачними та ситними. Всім смачного!