Гречка з фаршем у мультиварці

Апетитна гречка з фаршем у мультиварці – відмінна страва для обіднього або вечірнього перекушування. Додатково подати до гречки можна овочі, соління та улюблені соуси.

Смачну та ситну кашу з гречаної крупи легко і просто приготувати в мультиварці. Пропоную доповнити гречку овочами та м'ясним фаршем. Апетитна гречка з фаршем у мультиварці – відмінна страва для обіднього або вечірнього перекушування. Додатково подати до гречки можна овочі, соління та улюблені соуси.

Інгредієнти

  • Крупа гречана: 1,5 мультистакана
  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 3-4 ст. ложки
  • Олія вершкове: 20 г
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Вода кип'ячена: 4 мультисклянки

Приготування

Підготуємо для приготування гречки зазначені інгредієнти. Фарш має бути розмороженим. Овочі очистити.

Подрібнюємо моркву теркою. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком. У чашу мультиварки вливаємо олію. Включаємо програму «Жарка» на 10 хвилин. Перекладаємо в чашу овочеву нарізку та готуємо, періодично перемішуючи. Мультиварку тим часом кришкою не закриваємо.

До обсмажених овочів додаємо шматочками м'ясний фарш.

Продовжуємо знову готувати у програмі «Жарка» разом фарш та овочі 10 хвилин. Інгредієнти іноді слід перемішувати. Смажимо також без кришки.

Не забудьте заздалегідь підготувати гречку. Крупу потрібно буде перебрати, а потім ретельно промити під холодною водою. Чисту гречку додаємо у чашу мультиварки. На смак солимо, присмачуємо відповідними меленими спеціями (підійде чорний мелений перець, паприка тощо).

Склад страви заливаємо кип'яченою водою, перемішуємо.

Закриваємо мультиварку кришкою. Встановлюємо програму «Гасіння» на 35 хвилин. Готуємо до звукового сигналу. Мультиварку відкриваємо, до готової каші додаємо шматочок вершкового масла і перемішуємо.

Ситна гречка з фаршем у мультиварці приготувалася. Всім смачного!