Фрикадельки з овочами на сковороді

Пропоную зробити м'ясні фрикадельки з овочами на сковороді, які запропонувати до трапези можна з макаронними виробами чи картоплею, підійдуть також і каші.

З м'ясного фаршу можна приготувати безліч різноманітних ситних страв. Пропоную зробити м'ясні фрикадельки з овочами на сковороді, які запропонувати до трапези можна з макаронними виробами чи картоплею, підійдуть також і каші. Рецепт примітний тим, що на його реалізацію не потрібно багато часу.

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Кабачок: 200 г
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Фарш м'ясний: 300 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Вода кип'ячена: 200-250 мл

Приготування

Візьмемо за списком зазначені продукти. Фарш можна використовувати свинячий, яловичий або змішаний, головне щоб він був розмороженим. Очищаємо моркву, цибулю та кабачок.

Підготуємо овочевий склад для нашої страви. Моркву натираємо, цибулю шаткуємо шматочками, очищений кабачок нарізаємо дрібними брусочками.

Заготівлю з овочів викладаємо в розігріту олію на сковороду і пасеруємо до м'якості.

Тим часом м'ясний фарш солимо на смак і перчимо, ретельно перемішуємо. Ліпимо з фаршу круглі заготовки розміром із волоський горіх.

Заготовки фрикадельок завантажуємо на сковороду.

Томатну пасту заливаємо кип'яченою водою і ретельно перемішуємо. Покриваємо заливкою фрикадельки на сковороді.

Сковороду накриваємо кришкою і мучимо вміст на помірному вогні приблизно 25 хвилин.

Смачні ситні м'ясні фрикадельки з овочами подаємо до столу. Всім смачного!