Млинці з ікрою

Млинці з ікрою – справжня царська страва, яку можна приготувати на свято і не тільки. Цей покроковий рецепт млинців з ікрою не так складно продати.

Млинці з ікрою — справжня царська страва, яку можна приготувати святково і не тільки. Цей покроковий рецепт млинців з ікрою не так складно продати. Спочатку зробимо млинці на основі молока, а потім нафаршируємо їх вершковим сиром та червоною ікрою. Я впевнена, що такі млинці довго не затримаються на столі.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Молоко: 450 мл
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Ікра (червона): 100 г
  • Сир вершковий: 150 г

Приготування

Беремо потрібні продукти за списком. Молоко має бути кімнатної температури.

У робочу миску виливаємо вміст двох сирих яєць. Додаємо цукровий пісок та сіль. Перемішуємо так, щоб вийшла однорідна суміш.

У яєчну суміш виливаємо молоко, перемішуємо інгредієнти.

Невеликими порціями просіюємо муку|борошно| в рідкий склад тіста, продовжуючи працювати віночком.

У нас вийшло тісто для млинців потрібної консистенції. Вливаємо в нього порцію олії і ще раз добре перемішуємо.

Прогріваємо поверхню змащеною жиром сковороди і починаємо пекти млинці.

Коли млинці трохи охолонуть, можна приступати до їхнього фаршування. Млинець змащуємо вершковим сиром. Зверху кладемо червону ікру, розмазуючи її поверхнею млинця.

Млинці зі вершковим сиром та червоною ікрою згортаємо для подачі на стіл у формі рулету.

Апетитні млинці з червоною ікрою – чудова закуска для святкових посиденьок! Частуйтесь на здоров'я!