Апетитна морква по-корейськи з огірками урізноманітнить будь-яке меню. Закуску можна запропонувати і на святковий стіл, і включити їх у буденний раціон. Виходить морква по-корейськи з гострою огірками, з пікантним смаком і соковитою. Таку страву доповнить м'ясні страви зі свинини чи яловичини (наприклад, шашлик). Готувати просто і легко, а виходить чудово!
Інгредієнти
- Морква: 1 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Часник: 1 зубчик
- Олія рослинна: 40 мл
- Приправа для моркви по-корейськи: 1 ч. ложка
- Коріандр (мелений): 0,5 ч. ложки
- Перець червоний: 2 щіпки (мелений)
- Сіль за смаком
- Цукор: 0,5 ч. ложки (за смаком)
Приготування
Щоб зробити моркву корейською з огірками, підготуємо інгредієнти за списком. Промиваємо добре огірок, очищаємо морквину та часник.
Свіжий огірок розрізаємо вздовж навпіл. За допомогою чайної ложки видаляємо м'якоть.
Решту огірка нарізаємо у формі тонких скибочок.
Морквину подрібнюємо за допомогою спеціальної терки.
Частку часнику пропускаємо через прес. Часникову масу перекладаємо до моркви та огірків.
У сковороду (ковшик) вливаємо олію. Всипаємо в олію приправу для моркви корейською, мелений коріандр, червоний мелений перець. Перемішуємо. Прогріваємо олію зі спеціями 30-40 секунд.
Гаряче масло відразу виливаємо до моркви та огірків. За смаком склад закуски солимо, додаємо цукор.
Інгредієнти добре перемішуємо. Пікантна закуска – морква по-корейськи з огірками – готова. Відразу пропонуємо страву до столу.
Усім приємного перекушування!