Морква по-корейськи з огірками

Апетитна морква по-корейськи з огірками урізноманітнить будь-яке меню. Таку страву доповнить м'ясні страви зі свинини чи яловичини (наприклад, шашлик). Готувати її легко і просто.

Апетитна морква по-корейськи з огірками урізноманітнить будь-яке меню. Закуску можна запропонувати і на святковий стіл, і включити їх у буденний раціон. Виходить морква по-корейськи з гострою огірками, з пікантним смаком і соковитою. Таку страву доповнить м'ясні страви зі свинини чи яловичини (наприклад, шашлик). Готувати просто і легко, а виходить чудово!

Інгредієнти

  • Морква: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Часник: 1 зубчик
  • Олія рослинна: 40 мл
  • Приправа для моркви по-корейськи: 1 ч. ложка
  • Коріандр (мелений): 0,5 ч. ложки
  • Перець червоний: 2 щіпки (мелений)
  • Сіль за смаком
  • Цукор: 0,5 ч. ложки (за смаком)

Приготування

Щоб зробити моркву корейською з огірками, підготуємо інгредієнти за списком. Промиваємо добре огірок, очищаємо морквину та часник.

Свіжий огірок розрізаємо вздовж навпіл. За допомогою чайної ложки видаляємо м'якоть.

Решту огірка нарізаємо у формі тонких скибочок.

Морквину подрібнюємо за допомогою спеціальної терки.

Частку часнику пропускаємо через прес. Часникову масу перекладаємо до моркви та огірків.

У сковороду (ковшик) вливаємо олію. Всипаємо в олію приправу для моркви корейською, мелений коріандр, червоний мелений перець. Перемішуємо. Прогріваємо олію зі спеціями 30-40 секунд.

Гаряче масло відразу виливаємо до моркви та огірків. За смаком склад закуски солимо, додаємо цукор.

Інгредієнти добре перемішуємо. Пікантна закуска – морква по-корейськи з огірками – готова. Відразу пропонуємо страву до столу.

Усім приємного перекушування!