Огірки по-корейськи

Якщо ви любитель «гострого», то огірки по-корейськи міцно влаштовуються у ваших кулінарних закладках.

Доповнити основні м'ясні страви (наприклад, шашлик) пропоную апетитними та соковитими огірками по-корейськи. Така огіркова закуска відмінно розкриє смак м'ясних страв. До того ж готуються огірки швидко і не вимагають великих гастрономічних витрат.

Хороші такі пікантні огірочки на звичайному буденному столі в обідній перекус чи вечерю. Якщо ви любитель «гостренького», то огіркова закуска корейською міцно влаштовується у ваших кулінарних закладках.

Інгредієнти

  • Огірок свіжий: 300 г
  • Часник: 1-2 зубчики
  • Кунжут: 1 ст. ложка
  • Оцет: 1 ст. ложка
  • Соус соєвий: 1 ст. ложка
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Перець червоний: щіпка
  • Олія рослинна: 1 ст. ложка

Приготування

Візьмемо для приготування закуски потрібні інгредієнти. Огірки добре промиваємо, зрізаємо кінчики.

Для гострої закуски по-корейськи нарізаємо огірки у формі брусків. Заготівлю перекладаємо у відповідну ємність.

Огіркову нарізку посипаємо сіллю та перемішуємо. Залишаємо огірки в солі на 15 хвилин. За цей час виділиться сік, його треба буде злити.

Підготовлені огірочки присмачуємо червоним меленим перцем. Кількість регулюємо на власний смак.

Склад огіркової нарізки доповнюємо оцтом та класичним соєвим соусом.

Перш ніж додати до інгредієнтів кунжут, обсмажуємо його на розпеченій сковороді буквально хвилинку.

Оптимально прогріваємо на сковороді олію і заливаємо їм огіркову нарізку.

Велику часточку часнику (або беремо 2 середні зубки) подрібнюємо за допомогою преса. Часникову масу додаємо до огірків.

Інгредієнти добре перемішуємо. Посуд із закускою накриваємо харчовою плівкою та відправляємо на полицю холодильника на 30 хвилин.

Знімаємо пробу з огірків по-корейськи, приємного перекушування!