Оселедець під шубою з гранатом

Пропоную вам реалізувати покроковий рецепт салату оселедець під шубою з гранатом, який приваблює і своїм зовнішнім виглядом, і дивовижним смаком.

Класичний рибний листковий салат – оселедець під шубою – може бути приготовлений у різних гастрономічних варіантах. Спробуйте реалізувати і цей покроковий рецепт салату оселедець під шубою з гранатом, який приваблює і своїм зовнішнім виглядом, і дивовижним смаком.

Збирати такий листковий салат з оселедцем можна у відповідному загальному салатнику, в креманках або використовуючи кільце сервіровки.

Інгредієнти

  • Філе оселедця солоною: 1 шт.
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Буряк: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Гранат: 1/4 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Заготівлю для приготування рибного салату краще зробити заздалегідь. Потрібно в мундирі відварити картоплю, буряк та моркву (воду посолити). Щоб краще очистити коренеплоди від шкірки після варіння, рекомендую поставити їх під холодну воду. Оселедець у мене вже оброблений на філе. Якщо ваша рибка непотрошена, наведіть її для салату у відповідний вигляд.

Складання салату почнемо з подрібнення картоплі. Натираємо його, викладаємо перший шар і змащуємо майонезом.

Філе солоного оселедця нарізаємо шматочками, укладаємо другий ряд.

Дрібними шматочками шаткуємо цибулю, укладаємо третій ряд, покриваємо його майонезом.

Натираємо морквину. Стружку з моркви маємо наступний шар, не забуваємо його закрити майонезом.

На черзі – буряк. Подрібнюємо її теркою, поміщаємо рівним шаром, змащуємо майонезом.

Гранат розбираємо на зерна, які укладаємо щільно останнім поряд.

Знімати пробу салату краще після того, як шари добре просочаться. Смачного всім перекушування!