Гарбуз по-корейськи

Якщо ви любите гарбуз, то раджу приготувати його корейською. Виходить гарбуз по-корейськи в міру гострої, соковитої — чудова страва для будь-якого застілля.

Овочі по-корейськи – улюблена для багатьох обивателів закуска. Особливо таку страву цінують любителі гостренького. Найчастіше роблять моркву по-корейськи, але мають місце і варіанти з іншими овочами або коренеплодами. Якщо ви любите гарбуз, то раджу приготувати його по-корейськи з пікантною приправою. Виходить гарбуз по-корейськи в міру гострої, соковитої — чудова страва для будь-якого застілля.

Інгредієнти

  • Гарбуз: 200 г (очищена від шкірки та насіння)
  • Часник: 2 зубчики
  • Приправа для моркви по-корейськи: 1 ч. ложка
  • Оцет яблучний: 2 ч. ложки
  • Сіль: 0,3 ч. ложки (або до смаку)
  • Цукор: 1 ч. ложка
  • Перець червоний: 2 щіпки (або до смаку)
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки

Приготування

Щоб приготувати гарбуз корейською, візьмемо потрібні інгредієнти. Очищаємо гарбуз від шкірки та насіння. Смак закуски з гарбуза можна регулювати за своїм бажанням, зменшивши або збільшивши запропоновану кількість спецій.

Подрібнюємо м'якоть гарбуза за допомогою спеціальної шатківниці для овочів по-корейськи.

Посипаємо натертий гарбуз цукром, сіллю. Додаємо вже готову приправу для моркви корейською. Присмачуємо червоним меленим перчиком.

Слідом вливаємо до натертого гарбуза яблучний оцет.

Часникові зубчики пропускаємо через спеціальний прес. Часникову масу викладаємо в центр гарбузової заготівлі.

На сковороді розжарюємо олію. Гаряче масло виливаємо прямо на часникову масу.

Добре перемішуємо інгредієнти між собою. Миску з гарбузом по-корейськи затягуємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник. Маринуємо гарбуз близько 2 годин, а потім подаємо закуску до столу.

Усім приємного перекушування!