Салат з крабовими паличками, рисом та морквою по-корейськи

Готуємо крабовий салат з морквою по-корейськи, завдяки якій салат має пікантний смак. Рецепт простий у приготуванні і не вимагатиме великої кількості часу.

Сьогодні вже мало кого здивуєш таким продуктом, як крабові палички. Господині гідно оцінили смак цього інгредієнта, відразу ж визначивши крабові палички у численні салати. Пропоную вам приготувати салат із крабовими паличками, рисом та морквою по-корейськи, який має привабливий пікантний смак. Серед інших гастрономічних переваг цієї страви – це простота приготування та чудове поєднання інгредієнтів.

Цей покроковий рецепт салату з крабовими паличками, рисом і морквою по-корейськи стане вам у пригоді для складання домашнього або святкового меню.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 100 г
  • Рис відвареної: 3/4 ст.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Горошок зелений консервований: 5 ст. ложок
  • Майонез: 3 ст. ложки

Приготування

Для реалізації рецепту беремо потрібні продукти. Рекомендується відварити рис заздалегідь, щоб він до моменту збору салату був охолодженим.

Виймаємо з упаковки крабові палички та на обробній поверхні нарізаємо продукт шайбочками. Нарізку відправляємо у миску.

На черзі – свіжий огірочок. Щоб салат мав ніжний смак, краще шкірку з овочів зрізати. Нарізаємо огірок у формі кубиків.

До подрібнених інгредієнтів салату додаємо відварений рис.

Наступний інгредієнт – консервований горошок. Спочатку з банки поміщаємо горошок на сито, щоби злити рідину, а потім уже викладаємо його в миску.

Корейську морквину віджимаємо трохи, по необхідності нарізаємо дрібніше і викладаємо салат.

Склад нашого салату укомплектований, залишилося його лише заправити. Додаємо майонез. Спецій я не використовувала, мені було їх достатньо в морквині корейською. Але якщо вважаєте за потрібне, посоліть і поперчіть.

Продуктові компоненти салату між собою перемішуємо ложкою.

Подаємо приготований салат з крабовими паличками, морквою по-корейськи та рисом у загальному салатнику або розподіляємо порційно креманками. Смачного!