Печериці по-корейськи з морквою

Любителі грибних закусок обов'язково оцінять цей варіант приготування пікантної страви корейською. Пропоную зробити печериці по-корейськи з морквою.

Любителі грибних закусок обов'язково оцінять цей варіант приготування пікантної страви корейською. Пропоную зробити печериці по-корейськи з морквою, які виходять із пікантним смаком та соковитими. Таку гостру закуску можна подати як самостійний салат або супроводити їм страви з м'яса, курки, риби.

Інгредієнти

  • Печериці свіжі: 300 г
  • Морква: 150 г
  • Приправа для моркви по-корейськи: 2 ч. ложки
  • Часник: 4 зубчики
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Оцет 9%: 2 ст. ложки
  • Цукор: за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб приготувати печериці корейською з морквою, візьмемо потрібні інгредієнти. Морквину, часник очищаємо. Ретельно промиваємо печериці.

Печериці повністю перекладаємо в каструлю, вливаємо воду, трохи солимо. Доводимо до кипіння. Варимо печериці протягом 10 хвилин. Відварені гриби відкидаємо на друшляк і остуджуємо.

За допомогою спеціальної шатківниці для овочів по-корейськи натираємо морквину. Смужки моркви викладаємо в миску.

Печериці нарізаємо четвертинками. Дрібні гриби можна залишити цілком.

Часникові зубчики подрібнюємо через прес, додаємо до моркви та грибів. Всипаємо готову приправу для корейської моркви. Вливаємо порцію олії та столового оцту.

Інгредієнти між собою добре перемішуємо. Залишаємо так печериці з морквиною на півгодини за кімнатної температури.

Через цей час пробуємо заготівлю закуски на смак. Солимо, всипаємо потрібну кількість цукру. Знову перемішуємо. Миску затягуємо харчовою плівкою і відправляємо салат маринуватися в холодильник на добу.

Апетитні печериці по-корейськи з морквою пропонуємо на стіл. Частуйтесь!