Пельмені з фаршем та гарбузом

Для сімейної трапези можна приготувати ситні пельмені з фаршем та гарбузом. Домашні пельмені виходять смачними, апетитними та смачними.

Для сімейної трапези можна приготувати ситні пельмені з начинкою з фаршу, доповненого подрібненим гарбузом та нарізкою з цибулі. Домашні пельмені з фаршем та гарбузом виходять смачними, апетитними та смачними. Найкраще взяти для начинки м'ясну заготівлю зі свинини та яловичини. Змішаний фарш чудово поєднується з гарбузом, а мелені спеції доповнять такий склад начинки.

Для тесту

  • Борошно пшеничне: 3 ст.
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 1 ст.
  • Сіль: 0,5 ч. ложки

Для начинки

  • Фарш змішаний (свинина + яловичина): 500 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Гарбуз: 150 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Беремо потрібні продукти за списком для рецепту пельменів. Вода, яка піде в тісто, повинна бути кип'яченою та теплою. Заздалегідь розморозьте фарш, якщо ця процедура потребує. Для начинки я використала червону цибулю, але підійде і звичайна ріпчаста. Шматок гарбуза очистити від шкірки та насіння.

Для замісу пельменного тіста в широку ємність просіюємо борошно. У центрі робимо поглиблення та вбиваємо в нього яйце.

У склянку наливаємо прокип'ячену воду. Висипаємо до неї порцію солі. Вводимо олію і змішуємо інгредієнти. Суміш, що вийшла, вливаємо цівкою в борошно.

Для пельменів замішуємо еластичне тісто, яке на час приготування начинки обертаємо харчовою плівкою і прибираємо в прохолодне місце без протягів.

У плашку викладаємо м'ясний фарш. На тертці з маленькими осередками подрібнюємо гарбуз. Кришемо цибулю. Інгредієнти кладемо у фарш. Солимо компоненти і перчимо на свій смак.

Перемішуємо інгредієнти добре між собою. М'ясний склад з гарбузом для пельменів готовий, можна приступати до ліплення виробів.

Тісто, розділивши на 3-4 шматки, розкочуємо в тонкі пласти. Вирізаємо круглі коржики – оболонки для пельменів. На коржі кладемо начинку з фаршу та гарбуза.

Скріплюємо краї коржів так, щоб начинка виявилася всередині. З'єднуємо кінці, пельмешок готовий. Можете використовувати і свій спосіб ліплення.

Заготівлю пельменів або відразу відварюємо у воді із сіллю та лавровим листом, або заморожуємо.

Пельмені до столу подаємо з улюбленим соусом. Смачного!