Плов з мясом та грибами у мультиварці

Пропоную приготувати плов. Плов з м'ясом та грибами в мультиварці завжди виходить розсипчастим та смачним. Плов чудово підійде для обідньої трапези.

Мультиварка – відмінна кухонна техніка, в якій можна приготувати різноманітні страви. Мені подобається плов у мультиварці з м'ясом, овочами та грибами. Зазвичай я використовую м'якоть свинини та свіжі печериці. Такий плов з м'ясом та грибами у мультиварці завжди виходить розсипчастим, смачним та ситним. Плов чудово підійде для обідньої трапези.

Інгредієнти

  • Свинина: 250 г (м'якоть)
  • Печериці свіжі: 200 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Рис пропарений: 1 ст.
  • Вода: 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Приправа для плову: 1 ч. ложка
  • Часник: 1 головка

Приготування

Підготуємо продукти для плову у мультиварці. Очищаємо морквину та цибулю. Часник використовуватимемо цілком. Під проточною водою ополіскуємо м'ясо та печериці.

Натираємо морквину, а цибулю нарізаємо дрібними шматочками. У чашу мультиварки вливаємо олію. Включаємо програму «Спека». Перекладаємо подрібнені овочі в чашу та обсмажуємо, періодично перемішуючи, 5 хвилин.

Свинину нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо їх до овочів та продовжуємо готувати ще 5 хвилин.

Свіжі гриби нарізаємо невеликими скибочками. Нарізування викладаємо в чашу до інгредієнтів, перемішуємо і продовжуємо обсмажування ще протягом 5 хвилин.

Тепер додаємо пропарений рис. Розподіляємо його рівним шаром поверх інгредієнтів. За смаком склад плову солимо, додаємо приправу.

Заливаємо вміст у чаші кип'яченою водою. У центр додаємо голівку часнику.

Мультиварку закриваємо кришкою. Встановлюємо програму "Плов" на 1 годину (я готувала в мультиварці Redmond).

Ситний плов зі свининою та печерицями готовий. Всім смачного!