Плов з яловичиною в мультиварці Redmond

Домашній плов з яловичиною в мультиварці Redmond – чудова страва для перекусу в обід. Плов виходить чудовим.

Мабуть, найсмачніший плов виходить із яловичиною. Пропоную зварити ситний та апетитний плов, скориставшись мультиваркою. Кухонна техніка чудово справляється з кулінарним завданням – плов виходить чудовим. Я готувала у мультиварці Redmond. Домашній плов з яловичиною в мультиварці Redmond – чудова страва для перекусу в обід.

Інгредієнти

  • Яловичина: 400 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Рис пропарений: 1 ст.
  • Часник: 1 головка
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Приправа для плову: 1 ч. ложка
  • Вода: 1,5 ст.
  • Сіль за смаком

Приготування

Щоб зварити в мультиварці плов із яловичини, візьмемо інгредієнти за списком. Очищаємо моркву та цибулю. М'якуш яловичини обполіскуємо холодною водою і обсушуємо паперовими рушниками.

У знімну чашу мультиварки вливаємо олію. На екрані вибираємо програму «жарка», час встановлюємо на 15 хвилин. Як тільки прозвучить звуковий сигнал, завантажуємо в мультиварку нарізаний шматочками цибулю. Пасеруємо його, періодично перемішуючи, 5 хвилин. Мультиварку кришкою не закриваємо.

М'якуш яловичини нарізаємо невеликими шматочками. М'ясну нарізку перекладаємо до обсмаженої цибулі у чашу мультиварки. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати 10 хвилин.

До обсмажених шматочків яловичини вливаємо півсклянки кип'яченої води. Всипаємо приправу для плову. Мультиварку закриваємо кришкою, вмикаємо режим «гасіння» на 30 хвилин. При необхідності гасіння збільшити на 10 хвилин.

Час гасіння минув. Додаємо до м'яса нарізану шматочками моркву.

Висипаємо зверху на м'ясо пропарений рис. На смак інгредієнти солимо.

Заливаємо інгредієнти склянкою кип'яченої води. У центр встромляємо голівку часнику, попередньо промиту.

Мультиварку закриваємо кришкою, вмикаємо режим «плів» на 1 годину. Готуємо до звукового сигналу.

Плов з яловичиною вийшов розсипчастим, смачним, ароматним та ситним. Всім смачного!