Курячі гомілки з картоплею в рукаві

Багато господарок для приготування смачних та ситних страв використовують рукав для запікання. Пропоную вам запекти в духовці курячі гомілки з картоплею в рукаві.

Багато господарок для приготування смачних та ситних страв використовують рукав для запікання. Пропоную вам, взявши рукав, запекти в духовці курячі гомілки з картоплею. Страва виходить апетитною та соковитою, а зусиль для реалізації рецепту практично не потрібно. Смачні курячі гомілки з картоплею в рукаві урізноманітнюють сімейний обід чи вечерю.

Інгредієнти

  • Картопля: 5-6 шт.
  • Гомілки курячі: 4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Зелень свіжа: для подачі

Приготування

Беремо потрібні продукти для рецепту.

Курячі частини промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Перекладаємо в посудину, солимо, присмачуємо меленими спеціями (перець, паприка, куркума) та перемішуємо. Залишаємо так на 10 хвилин, підготуємо за цей час решту інгредієнтів.

Очищені бульбоплоди нарізаємо для страви у формі великих кубиків.

Ріпчасту цибулю шаткуємо кубиком. Морквину нарізаємо кільцями.

Інгредієнти на смак солимо, кидаємо улюблених спецій. Перемішуємо заготовку з картоплі, цибулі та моркви.

У підготовлений рукав, призначений для запікання страв у духовці, викладаємо спочатку картопля, моркву та цибулю. Зверху розподіляємо курячі гомілки. Фіксуємо міцно кінці рукава, а зверху робимо проколи.

Відправляємо рукав із вмістом у розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо страву з курячими гомілками приблизно протягом години. Після цього пакет можна розкрити і потримати ще в духовці 10-15 хвилин.

Соковиті курячі гомілки разом із картоплею та овочами приготувалися. Акуратно перекладаємо страву на тарілки, подаємо до столу, посипавши свіжою зеленню. Приємного всім перекушування!