Тефтелі з фаршу в томатній заливці

Сьогодні у нас рецепт тюфтель з фаршу в томатній заливці, які зовсім не складно зробити. Фарш доповнений рисом, пасерованими овочами та спеціями.

У нас у меню — смачна, соковита та досить ситна страва, яку можна запропонувати до столу практично з будь-яким гарніром. Ось покроковий рецепт тюфтель з фаршу в томатній заливці, які зовсім не складно зробити. Фарш доповнений рисом, пасерованими овочами та спеціями.

Готуються наші тефтелі з фаршу у томатній заливці на сковороді. Упевнена, що таку ситну страву обов'язково оцінять ваші домочадці, включаючи дітлахів.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Рис відвареної: 1 ст.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Паста томатна: 2 ст. ложки
  • Вода: 300 мл
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Будь-яка зелень: за перевагою

Приготування

Ось продукти, які знадобляться нам для тюфтелей. Відразу відварюємо рис. Очищаємо цибулю та моркву.

Почнемо реалізацію рецепту з підготовки овочів. На середній тертці подрібнюємо морквину, а цибулю рубаємо дрібними шматочками.

Заготовку з моркви та цибулі відправляємо в гарячу олію на сковороду. Пасеруємо інгредієнти до м'якості та остуджуємо.

У робочу миску перекладаємо розморожений м'ясний фарш, доповнюємо його відвареним рисом.

Вбиваємо до інгредієнтів куряче яйце.

Охолоджену піджарку з моркви та цибулі переправляємо в миску до інгредієнтів.

Склад для тефтелів на свій смак солимо, кидаємо пару щіпок меленого перчика.

Вміст у мисці добре перемішуємо. Основа для формування тюфтель готова.

З м'ясної основи ліпимо тефтелі і укладаємо в сковороду. Томатну пасту змішуємо із водою. Томатний склад, що вийшов, вливаємо на сковороду.

Сковороду з тефтелями в томатній заливці накриваємо кришкою. Встановлюємо помірне нагрівання плити. Готуємо тефтелі протягом 30 хвилин. Готову страву за бажанням можна присипати свіжою зеленню.

Смачні домашні тефтелі з фаршу в томатній заливці готові, пригощайтеся на здоров'я!