Салат із молодої капусти з горошком та сиром

Рання капуста чудово поєднується з різними продуктами, салати з нею виходять соковитими. Ось покроковий рецепт салату з молодої капусти з горошком та сиром.

Молода капуста – відмінний інгредієнт для смачних та апетитних страв, до яких входять, звичайно, і салати. Рання капуста чудово поєднується з різними продуктами, салати з нею виходять соковитими. Ось покроковий рецепт салату з молодої капусти з горошком і сиром, в якому також є свіжий огірок. Для приготування потрібно небагато часу, а саму страву можна запропонувати до вечері як самостійну страву або доповнити їм, наприклад, шашлик.

Інгредієнти

  • Капуста (молода): 200 г
  • Горошок консервований: 4 ст. ложки
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Сир твердий: 100 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо за списком необхідні інгредієнти для салату. Верхні листи з молодої капусти видаляємо. Ретельно промиваємо свіжий огірок.

Кладемо капусту на обробну поверхню і тонко шаткуємо смужками. Заготівлю з молодої капусти перекладаємо у відповідну миску.

На черзі – свіжий огірок. Шкірку з овочів я не зрізала, бо вона не гірчила. Подрібнюємо огірок для салату у формі невеликої соломки. Перекладаємо огіркову нарізку до капусти.

А ось твердий сир ми натрімо. Використовуємо терку зі стороною, у якої великі осередки.

З банки горошок спочатку відкидаємо на сито або друшляк, щоб злити рідину. Потім консервований горошок вводимо до складу капустяного салату.

Інгредієнти салату на свій смак підсолюємо, перчимо. Кладемо порцію майонезу.

Між собою інгредієнти салату перемішуємо.

Смачний і простий у приготуванні капустяний салат з горошком та сиром готовий. Смачного!