Конвертики з лавашу з сиром та бананом

Для ситного та апетитного ранкового перекушування пропоную зробити конвертики з лавашу з сиром та бананом, які сподобаються і дорослим, і дітям.

Для ситного та апетитного ранкового перекушування пропоную зробити конвертики з лавашу з сиром та бананом, які сподобаються і дорослим, і дітям. Переваги такої закуски до сніданку — не лише у смаку, а й у швидкості реалізації рецепту. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 2 шт.
  • Сир: 150 г
  • Банан: 1 шт.
  • Цукор: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Яйце куряче: 1 шт.

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Лаваш має бути свіжим, що не залежався. Очищаємо банан.

У невелику миску викладаємо сир. Банан ламаємо шматочками та відправляємо до сиру. Доповнюємо інгредієнти цукром. За бажанням його кількість можна зменшити.

Інгредієнти розминаємо звичайною вилкою, щоб вийшла однорідна маса. Можна скористатися для перемішування інгредієнтів занурювальним блендером, але мені більше подобається в'язка структура начинки.

Кулінарними ножицями тонкий лаваш нарізаємо смужками завширшки 10-12 см.

На один край смужки з лаваша поміщаємо приблизно столову ложку сирно-бананової начинки.

Смужку з начинкою згортаємо у формі конверта-трикутника.

У глибокій тарілці збиваємо куряче яйце. Конвертики з лаваша повністю занурюємося в яєчну масу.

У сковороді розігріваємо олію. Перекладаємо на сковороду конверти з лаваша. Обсмажуємо з кожного боку приблизно 40-50 секунд.

До ранкового перекушування смачна закуска з лаваша з сиром і бананом приготувалася. Частуйтесь на здоров'я!