У закладах швидкого харчування в меню можна зустріти салат із капусти Коул Слоу. Мене такий салат приваблює пікантним заправленням, тому я іноді готую його вдома. Є кілька варіантів цього капустяного салату, пропоную зробити його з яблуком. Щоб салат вийшов смачним і наближеним до оригіналу, яблуко краще використовувати зелене, з кислинкою. Ось кулінарні подробиці того, як приготувати салат Коул Слоу з яблуком та капустою.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 200 г
- Яблуко зелене: 1 шт.
- Цибуля фіолетова: 0,5 шт.
- Морква: 0,5 шт.
- Сметана: 1 ст. ложка
- Майонез: 1 ст. ложка
- Сік лимонний: 1 ч. ложка
- Гірчиця: 1 ч. ложка (гостра)
- Цукор: 0,5 ч. ложки
- Суміш перців: за смаком
- Сіль за смаком
Приготування
Щоб зробити салат Коул Слоу із яблуком, підготуємо потрібні продукти. Очищаємо морквину та цибулю. Ретельно промиваємо яблуко.
Тонкими смужками шаткуємо білокачанну капусту.
Фіолетовий лук подрібнюємо у формі тонких напівкілець.
Свіжу морквину нарізаємо маленькими брусочками.
Зелене яблуко для нашого капустяного салату нарізаємо прямо зі шкіркою тонкою соломкою.
Приготуємо для салату соус. У миску кладемо майонез. Додаємо до нього сметану та гірчицю. Вливаємо лимонний сік, додаємо суміш мелених перчиків, цукор, солимо. Ретельно перемішуємо. Заправка готова.
Пікантне заправлення перекладаємо до подрібнених інгредієнтів.
Склад салату перемішуємо.
Капустяний салат Коул Слоу з яблуком вийшов соковитим та смачним. Смачного!