Гарячі бутерброди з лаваша

Бутерброди є найпопулярнішою стравою для швидкого та ситного перекушування. Пропоную зробити гарячі бутерброди із лаваша, які готуються на сковороді.

Бутерброди, мабуть, є найпопулярнішою стравою для швидкого та ситного перекушування. Пропоную зробити гарячі бутерброди із лаваша, які готуються на сковороді. З начинкою для таких бутербродів можна «поекспериментувати», а я використала традиційний варіант — ковбаса, сир, помідори. Сорт ковбаси вибирайте на свій розсуд та смак.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Ковбаса: 50 г (салямі)
  • Сир твердий: 50 г
  • Помідори: 1 шт.

Приготування

Підготуємо для бутербродів потрібні інгредієнти.

Кулінарними ножицями розрізаємо тонкий лаваш на дві рівні частини. По центру змащуємо лаваш тонким шаром майонезу.

Поміщаємо на змащену частину лаваша скибочки ковбаси.

На ковбасній нарізці маємо помідорні кільця.

Сир подрібнюємо середньою теркою. Сирною стружкою посипаємо інгредієнти.

Підгинаючи краї, згортаємо лаваш із начинкою у формі конверта.

Розігріваємо сковороду гриль (або використовуємо звичайну сковороду), змащувати її не потрібно. Кладемо заготівлі бутербродів на сковороду, підрум'янюємо з кожного боку по 1,5 хвилини.

Апетитні гарячі бутерброди з лаваша з ковбасою, сиром та помідорами готові. Всім ситного перекушування!