Обов'язково запропонуйте своїм гостям смачний салат із копченою ковбасою та огірком. Страва виходить дуже смачною, до того ж готувати її просто. Апетитний салат «Московський» зі свіжим огірком зробити можна не лише з нагоди свята, але й урізноманітнити їм буденне перекушування. У салаті всі інгредієнти вдало поєднуються між собою, тому страва виходить такою чудовою!
Інгредієнти
- Ковбаса копчена: 100 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Картопля: 2 шт.
- Морква: 1 шт.
- Горошок зелений консервований: 100 г
- Майонез: 50 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для рецепту візьмемо продукти за переліком. Заздалегідь потрібно відварити картоплю та морквину у шкірці, яйця. Продукти остудити у крижаній воді та очистити потім.
Почнемо нарізку інгредієнтів із ковбаси, хоча порядок подрібнення продуктів особливої ролі не відіграє. Ковбасні кубики перекладаємо в миску.
Далі нарізаємо аналогічно, тобто. кубиками, картоплю та моркву. Намагаємося, щоб розмір кубиків був однаковим, то салат виглядатиме апетитніше.
Яйця шаткуємо невеликими шматочками, додаємо нарізку до складу салату.
На черзі – свіжий огірок. Форма нарізки – теж кубики.
Перед додаванням в салат горошку спочатку перекладаємо його в друшляк або на сито, щоб злити сік.
Заправляємо салат своїм улюбленим майонезом. На свій смак солимо і перчимо.
Інгредієнти салату перемішуємо. Перед подачею на стіл салат «Московський» із копченою ковбасою та свіжим огірком охолодити.
Всім смачного!