Олівє без горошку

Салат Олів'є – дуже популярна страва, яка має безліч варіацій приготування. Пропоную зробити Олів'є без горошку. Салат виходить смачним та апетитним.

Салат Олів'є – дуже популярна страва, яка має безліч кулінарних варіацій приготування. Постійним інгредієнтом такого салату є консервований зелений горошок, але можна зробити Олів'є і без нього. Виходить Олів'є без горошку теж смачним. Щоб салат виглядав апетитно, намагайтеся нарізати інгредієнти однакового розміру. Салат Олів'є без горошку прикрасить святковий стіл, і в будні його можна запропонувати до вечері.

Інгредієнти

  • Ковбаса: 150 г
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Картопля: 2 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 4 пера
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту салату відваримо заздалегідь картоплю, моркву та яйця. Інгредієнти остудити після варіння та очистити. Сорт ковбаси – на ваш розсуд. Промиваємо огірок та зелень.

Порядок подрібнення інгредієнтів не відіграє ролі. Почнемо з ковбаси. Подрібнюємо продукт у формі невеликих кубиків.

Доповнюємо нарізку із ковбаси огірком. Його також нарізаємо кубиком.

Курячі яйця для Олів'є шаткуємо кубиками, перекладаємо до інгредієнтів.

На черзі — морквина та картопля. Коренеплоди нарізаємо також кубиками.

Нарізаємо кільцями зелену цибулю, кидаємо в салат. За смаком склад салату солимо і перчимо. Заправляємо улюбленим майонезом.

Інгредієнти салату перемішуємо. Перед подачею на стіл Олів'є охолоджуємо.

Всім смачного!