Урізноманітніть свій раціон смачним салатом з куркою, огірком та редисом. Для рецепту потрібно заздалегідь відварити куряче філе та яйця. Інгредієнти подрібнимо, заправимо сметаною, і можна подавати страву до столу. Апетитний салат «Весняний» з редисом і куркою виходить з насиченим смаком і в міру ситним.
Інгредієнти
- Куряче філе – варене: 200 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Редиска: 5-6 шт.
- Цибуля зелена: 0,5 пучка
- Яйце куряче (варене): 2 шт.
- Сметана: 2-3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо потрібні інгредієнти для салату. Заздалегідь відварюємо куряче м'ясо та яйця. Інгредієнти остудити, яйця очищати. Ретельно промиваємо огірок, редиску та зелену цибулю.
Порядок подрібнення інгредієнтів особливої ролі не відіграє, почнемо з курки. Відварене куряче філе подрібнюємо кубиком.
З огірка зрізаємо хвостики і разом із шкіркою нарізаємо також кубиком.
Яйця нарубати невеликими шматочками.
На черзі – редиска. Хвостик зрізаємо. Її теж наріжемо невеликим кубиком.
Пір'я зеленої цибулі шаткуємо кільцями.
Склад салату заправляємо сметаною. Інгредієнти перчимо і солимо до смаку. Перемішуємо.
Смачний, легкий у приготуванні салат із куркою, огірком та редискою готовий до дегустації. Усім приємного перекушування!