У складі багатьох салатних страв можна зустріти такий інгредієнт як фунчоза. Продукт є тонкою локшиною, яку іноді називають китайською. Фунчоза, як правило, не має виділеного смаку, але вона чудово поєднується з багатьма продуктами.
Пропоную покроковий рецепт салату з фунчозою та яєчними млинцями, в якому також є ковбаса, помідори та зелень. Такий салат має низку кулінарних переваг, серед яких я виділяю швидкість готування та оригінальний зовнішній вигляд.
Апетитний салат з фунчозою та млинцями впишеться в будь-яке святкове меню.
Інгредієнти
- Фунчоза: 40 г
- Шинка: 150 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Помідори чері: 100 г
- Зелень свіжа: за смаком
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Олія рослинна: скільки потрібно
Приготування
Беремо для реалізації рецепту продукти у зазначених пропорціях.
Тонку китайську локшину перекладаємо в миску і повністю заливаємо окропом. Витримуємо локшину в окропі 5 хвилин, потім відкидаємо на сито. Можна діяти згідно з інструкцією на упаковці виробника.
Кожне куряче яйце збиваємо разом із сіллю і чорним меленим перчиком, а потім випікаємо млинці на змащеній сковороді маслом, перевертаючи їх, з одного боку, на іншу.
Коли млинці яєчні охолонуть, згортаємо їх рулетом і нарізаємо тонкими стрічками.
На черзі у нас — шинка (до речі, підійде також копчена ковбаса для цієї страви). Шинку подрібнюємо тонкими брусочками.
До складу салату вводимо чері, розрізані половинками чи четвертинками. Замість чері можна використати звичайні помідори.
Локшина на той час у нас охолола, рекомендую нарізати її, а потім додати в салат.
Необхідні інгредієнти для салату знаходяться в мисці, присолюємо їх до смаку і кидаємо меленого перчика. Рубаємо зелень. Для заправки використовуємо олію.
Заключний етап приготування – перемішування між собою всіх інгредієнтів салату.
Смачний, простий у приготуванні салат із фунчозою та яєчними млинцями готовий. Всім смачного!