Смажені крабові палички в паніровці

Можна використовувати крабові палички для приготування салатів, а й закусок. Наприклад, можна зробити смажені крабові палички в паніровці на сковороді.

Для більшості господарок крабові палички – це один із інгредієнтів салатів. Але можна використовувати цей продукт і для приготування смачних закусок. Наприклад, можна зробити смажені крабові палички в паніровці на сковороді, які стануть чудовим доповненням до пінного напою. Готувати таку страву просто та швидко. Спробуйте обов'язково.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 125 г
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Панірувальні сухарі: 1/4 ст.
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Часник сушений: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 40 мл

Приготування

Підготуємо продукти для закуски. Розморожені крабові палички витягаємо з упаковки.

У невелику миску засипаємо панірувальні сухарі. Додаємо до суміші мелену паприку та сушений часник. Інгредієнти перемішуємо.

В окрему миску розбиваємо яйце. Збиваємо його до однорідного складу.

На тарілку всипаємо борошно пшеничне. Кожну паличку обвалюємо у борошні.

Після обвалки в муці повністю занурюємо палички у збите яйце.

А тепер обвалюємо палички в панірувальній суміші.

На сковороді паралельно прогріваємо олію. Крабові палички в паніровці обсмажуємо з кожного боку маслі приблизно по 1,5 хвилини.

Щоб видалити надлишки жиру з паличок, рекомендую викласти їх на паперові серветки.

Смажені крабові палички у паніровці на сковороді готові, приємного перекушування!