Апетитний салат з капусти з квасолею та сухариками відноситься до категорії страв «швидко, просто, смачно». Для рецепту не потрібно відварювати інгредієнти, тому приготування салату не займе багато часу. Квасоля використовується натуральна консервована без додавання томатної пасти. Капуста підійде молода білокачанна чи пекінська. Сухарики я взяла готові, але можна їх запекти в домашніх умовах із батона чи хліба. Салат із капусти з квасолею та сухариками виходить хрустким, подавати його на стіл потрібно відразу, а не тримати в холодильнику.
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 150 г
- Квасоля червона консервована: 100 г
- Сухарики: 40 г
- Ковбаса копчена: 100 г
- Майонез: 2-3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти. З капусти знімаємо верхні листи, зрізаємо качан.
На обробну дошку кладемо капусту. Тонко шаткуємо капусту смужками. Капустяну нарізку перекладаємо в миску.
На черзі – копчена ковбаса. Для салату нарізаємо у формі соломки.
Червону консервовану квасолю з|із| банки спочатку відкидаємо на сито, трохи промиваємо холодною водою, даємо воді повністю стекти. Додаємо квасолю в миску.
До інгредієнтів висипаємо із пачки сухарики.
Склад простого салату з капустою на свій смак солимо, перчимо. Заправляємо улюбленим майонезом.
Залишилося лише перемішати інгредієнти і можна ставити салат на стіл.
Всім смачного!