Салат з квасолею та білокачанною капустою

Для вечірньої трапези я пропоную зробити салат з квасолею та білокачанною капустою, який має ніжний смак та апетитно виглядає на столі.

Для вечірньої трапези я пропоную зробити салат з квасолею та білокачанною капустою, який має ніжний смак та апетитно виглядає на столі. Для реалізації рецепту салатної страви можна використовувати і відварену квасолю, і вже готову, придбану у магазині, тобто. консервовану. Щоб скоротити час приготування, я скористалася другим варіантом і взяла білу консервовану квасолю.

Для тих господарок, які будуть використовувати звичайну квасолю, потрібно знати, що її спочатку слід замочити в холодній воді на 4 години, а потім відварити в свіжій воді приблизно близько години.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 150 г
  • Квасоля консервована біла: 200 г
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо необхідний продуктовий набір для капустяного салату з квасолею.

На обробну поверхню перекладаємо шматок свіжої білокачанної капусти, тонко нарізаємо смужками. Капустяну нарізку завантажуємо в посуд, присипаємо трохи сіллю і мені руками. Заготівля стане м'якшою і соковитішою.

Консервовану білу квасолю з|із| банки спочатку викладаємо в сито і промиваємо під невеликим струменем холодної проточної води. Після водної процедури квасолю додаємо до капусти.

На черзі – відварені курячі яйця. Для салату кришимо їх невеликими шматочками.

Доповнимо інгредієнти капустяного салату свіжим огірком, який надасть страві свіжості. Плід добре промиваємо та нарізаємо у формі кубика.

А тепер подрібнюємо цибулю. Дрібно його рубаємо.

Заключний кулінарний крок у приготуванні салату – його заправлення. Інгредієнти солимо на свій смак, перчимо та викладаємо майонез. Перемішуємо компоненти салату.

Зазвичай я готую такий салат на один раз, щоб після трапези він не залишався. Із задоволенням пригощаємося смачним та поживним капустяним салатом з квасолею!