Шаурма з шинкою та морквою по-корейськи

Смачна шаурма з шинкою та морквою по-корейськи – відмінний варіант для швидкого перекушування.

Приготувати смачну та соковиту шаурму легко та просто в домашніх умовах. Такий перекус виходить набагато апетитнішим, ніж покупний фаст-фуд. Нашу домашню шаурму зберемо з шинки, капусти, моркви по-корейськи, свіжого огірка, помідора та сиру. Соус для шаурми зробимо з майонезу та томатної пасти. Смачна шаурма з шинкою та морквою по-корейськи – чудовий варіант для швидкого перекушування!

Інгредієнти

  • Шинка: 230 г
  • Огірок свіжий: 130 г
  • Помідори чері: 190 г
  • Капуста білокачанна: 180 г
  • Сир твердий: 90 г
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Тонкий лаваш – великий: 4 шт.
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Паста томатна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для шаурми. Кількість лаваша – умовно, залежатиме від його розміру.

Шинку подрібнюємо у формі кубика і обсмажуємо на розігрітій сковороді.

Чері (або звичайні помідори) нарізаємо кружальцями. Свіжий огірок подрібнюємо соломкою.

Білокочанну капусту шаткуємо дрібними смужками. Перекладаємо нарізку з капусти в миску, трохи посипаємо сіллю та мені.

Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою терки.

Для соусу змішуємо майонез із томатною пастою. На столі розстеляємо тонкий лаваш. Змащуємо його поверхню соусом.

Збираємо шаурму так: викладаємо обсмажену шинку, зверху – помідори, потім слідує шар з огірків, потім – морквина по-корейськи, капуста і завершальний шар – сирна стружка.

Шаурму згортаємо туго у формі конверта. З двох сторін обсмажуємо шаурму з шинкою на сухій гарячій сковороді гриль (або звичайній).

Смачна шаурма готова! Ситного всім перекушування!