Пропоную вам поповнити колекцію простих та ситних салатів із корейською морквою ще однією кулінарною варіацією. Давайте приготуємо салат з морквою по-корейськи, ковбасою та сухариками, який виходить смачним та апетитним. Така страва підійде і для буденного меню, і для святкового. Моркву по-корейськи можна купити в магазині або приготувати самостійно в домашніх умовах.
Інгредієнти
- Морква по-корейськи: 100 г
- Ковбаса копчена: 100 г
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Сухарики: 30 г
- Часник: 1 зубчик
- Майонез: 2 ст. ложки
Приготування
Щоб приготувати салат з морквою по-корейськи, ковбасою та сухариками, підготуємо потрібні продукти.
Ретельно промиваємо свіжий огірок. Нарізаємо огірок для салату у формі середньої соломки.
Додаємо до нарізки з ковбаси нарізану тонкими брусочками ковбасу.
Перш ніж додати до інгредієнтів моркву по-корейськи, віджимаємо її від маринаду. Великі смужки розрізаємо навпіл.
До складу салату всипаємо сухарики. Я використовувала готові сухарики, можна запекти їх у духовці самостійно.
Очищаємо часниковий зубчик, пропускаємо через спеціальний прес. Додаємо часникову масу до салату.
Для заправки салату беремо свій улюблений майонез.
Інгредієнти перемішуємо. Приправ для такого салату не потрібно, але якщо вам не вистачає солі, додайте спецію. Салат з морквою по-корейськи, ковбасою та сухари відразу пропонуємо на стіл.
Усім приємного та ситного перекушування!