Салат Ненажера з ковбасою та свіжим огірком

Напевно, багатьом господиням знайомий рецепт салату Ненажера. Пропоную зробити Салат Ненажера з ковбасою та свіжим огірком. Салат виходить ситним, смачним та апетитним.

Напевно, багатьом господиням знайомий рецепт салату Ненажера. Ця страва має безліч варіантів приготування. Якщо потрібно швидко зробити салат Ненажера, то рекомендую в якості основного інгредієнта взяти ковбасу. Підійде варено-копчена ковбаса або копчена, яку ми доповнимо свіжим огірком та овочами. Виходить салат Ненажера з ковбасою та свіжим огірком досить ситним, смачним та апетитним. Запропонувати його до столу можна просто до вечері або урізноманітнити святкове меню.

Інгредієнти

  • Ковбаса варено-копчена: 150 г (або копчена)
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Олія рослинна: 1,5 ст. ложки
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Часник: 1 зубчик
  • Цибуля зелена: 3-4 пера
  • Майонез: 1,5 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

За списком рецепту салату візьмемо зазначені інгредієнти. Очищаємо морквину, цибулю і часниковий зубчик. Добре промиваємо свіжий огірок та зелену цибулю.

Цибулю нарізаємо у формі тонких напівкілець або чверть кілець.

Моркву подрібнюємо за допомогою великої тертки.

На сковороду вливаємо олію і прогріваємо її. Перекладаємо на сковороду нарізку з|із| цибулі, обсмажуємо пару хвилин. Додаємо натерту морквину, перемішуємо і продовжуємо пасерувати овочі до м'якості. Мені знадобилося приблизно 6 хвилин. Овочі повністю охолоджуємо.

Поки овочі остуджуються, підготуємо решту інгредієнтів. Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками.

Додаємо до нарізки з ковбаси подрібнений аналогічним способом огірок.

Пасеровані овочі охолонули, перекладаємо їх до інгредієнтів у миску.

Пір'я зеленої цибулі нарізаємо кільцями і додаємо в салат.

Зубчик часнику пропускаємо через спеціальний прес та змішуємо з майонезом. Заправляємо салат соусом, що вийшов. Склад салату на смак солимо і перчимо.

Інгредієнти салату перемішуємо між собою.

Рекомендується салат Ненажера з ковбасою та свіжим огірком трохи охолодити, а потім уже запропонувати до столу. Смачного!