Легкий у приготуванні та за своїми смаковими якостями салат з пекінською капустою та мандаринами підійде для тих обивателів, які стежать за своєю фігурою навіть у святкові дні. Нарізка з пекінської капусти та мандарини відмінно поєднуються із солодкою консервованою кукурудзою. Для заправки використовують легкий майонез, який можна замінити нежирною сметаною або натуральним йогуртом. Виходить апетитно та оригінально!
Інгредієнти
- Капуста пекінська: 200 г
- Мандарини: 2 шт.
- Кукурудза (консервована): 5 ст. ложок
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Для рецепту капустяного салату беремо продукти за списком. Для подрібнення інгредієнтів нам знадобиться ніж.
На обробну поверхню перекладаємо пекінську капусту та нарізаємо її тонкими стрічками. Заготовку поміщаємо в миску.
Очищаємо мандарини. Розбираємо фрукт на часточки, видаляємо кісточки (якщо є) та білі волокна. Нарізаємо мандарини у формі кубиків.
З яскравих солодких зерен кукурудзи зливаємо рідину. Перекладаємо консервований продукт до решти інгредієнтів салату.
Для заправки викладаємо до компонентів салату легкий майонез. Кидаємо щіпку солі.
Залишилося лише змішати інгредієнти страви та можна подавати салат до столу.
Всім смачного!