Салат з крабовим мясом та рисом

Трапляються іноді ситуації, коли потрібно приготувати смачну закуску за обмежену кількість часу. Салат з крабовим м'ясом та рисом підійде для такого випадку.

Трапляються іноді у нас ситуації, коли потрібно приготувати смачну закуску за обмежену кількість часу. Я думаю, що у кожної хазяйки знайдеться на полиці холодильника крабове м'ясо (або крабові палички). Із цим продуктом можна приготувати чудові салати. Ось покроковий рецепт салату з крабовим м'ясом та рисом, в якому інгредієнти доповнені солодкою консервованою кукурудзою, яйцем та огірком.

Апетитний салат з крабовим м'ясом та рисом можна приготувати для сімейної вечері.

Інгредієнти

  • Крабове м'ясо: 100 г
  • Кукурудза (консервована): 4 ст. ложки
  • Рис відвареної: 0,5 ст.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Майонез: 2-3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Гірчиця: 0,5 ч. ложки

Приготування

Для приготування салату беремо потрібні продукти. Відварюємо рис, яйця. Крабове м'ясо має бути розмороженим. Промиваємо огірок.

На обробну дошку викладаємо крабове м'ясо та нарізаємо його у формі тонких платівок. Заготівлю відразу перекладаємо в миску (салатник).

Огірок подрібнюємо тонкими брусочками.

Очищаємо яйця, подрібнюємо продукт шматочками.

До складу салату вводимо відварний рис.

Зерна кукурудзи з|із| банки спочатку відкидаємо на сито, а потім уже додаємо до інгредієнтів салату.

Заправляти салат будемо соусом з майонезу та гірчиці. Продукти змішуємо та викладаємо в салатник. Солимо за смаком. Можна кинути трохи меленого перцю.

Склад салату перемішуємо.

Простий у приготуванні салат з крабовим м'ясом та рисом готовий до вживання. Усім смачна дегустація!