Салат з тунцем та сиром

Салат із тунцем та сиром я відношу до серії швидких страв, адже для нього потрібно відварити лише яйця.

Рибні салати займають окрему гастрономічну нішу серед страв закусок. Любителі свіжої, солоної або копченої рибки із задоволенням використовують її для приготування своєрідних страв, що належать до категорії салатів. Я пропоную зробити смачний салат із консервованим тунцем. Рибка у ньому доповнена яйцем, сиром, свіжим огірком. Такий простий салат із тунцем та сиром я відношу до серії швидких страв, адже для нього потрібно відварити лише яйця. Отже, приступаємо до реалізації рецепту.

Інгредієнти

  • Тунець консервований: 1 банка
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Сир твердий: 60 г
  • Майонез: 2 ст. ложки (легкий)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Цибуля зелена: 4-5 пір'я

Приготування

Для рецепту рибного салату беремо потрібні продукти. Для складання страви я використовувала тунця, подрібненого, спеціально призначеного для салатів. Якщо у вас філе рибки, його потрібно буде розім'яти виделкою. Яйця відварюємо, огірок та зелень промиваємо.

У салатну ємність перекладаємо тунця, олію не використовуємо.

Додаємо сир, подрібнений теркою. Для натирання використовуємо бік із великими осередками.

Інгредієнти доповнюємо нарізаним кубиками свіжим огірком.

Очищаємо від шкаралупи яйця, рубаємо їх шматочками. Яєчну нарізку викладаємо до решти інгредієнтів салату.

Приєднуємо до основного складу салату зелену цибулю, нарізану кільцями. Компоненти зовсім трохи солимо (можливо, ця спеція взагалі не буде потрібно), перчимо.

Для заправки беремо легкий майонез, перемішуємо інгредієнти.

Рибний салат з тунцем та сиром відразу пропонуємо до столу. Дегустуємо, смачного вам перекушування!