Салат з печінки та корейської моркви

Я використовувала для салату з курячою печінкою готову моркву по-корейськи, можна її приготувати самостійно і в домашніх умовах.

Якщо вам подобаються салатні страви з використанням курячої печінки, то візьміть на озброєння цей рецепт, в якому субпродукт доповнений морквою по-корейськи. Перевага такої страви в тому, що вона робиться з доступних інгредієнтів, а на смак виходить пікантною, в міру ніжною, хрумкою та ситною. Я використовувала для салату з курячою печінкою готову моркву по-корейськи, можна її приготувати самостійно і в домашніх умовах. Мій покроковий рецепт салату з печінки та корейської моркви стане вам у нагоді для святкового меню. Апетитний салат з печінки та корейської моркви – відмінний варіант і для буденних перекусів.

Інгредієнти

  • Печінка куряча: 250 г
  • Морква по-корейськи: 150 г
  • Огірки мариновані: 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Будь-яка зелень: за смаком
  • Цукор: 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Оцет 9%: 1 ст. ложка
  • Вода (окріп): 100 мл

Приготування

Беремо інгредієнти за списком. Охолоджену курячу печінку промиваємо, а потім відварюємо протягом 20 хвилин, воду злегка підсолити.

Очищаємо цибулину, тонко подрібнюємо її півкільцями. Заготовку викладаємо в миску, додаємо цукор, трохи солимо, вливаємо оцет і окріп. Цибулю маринуємо 10 хвилин, потім воду зливаємо.

На обробну дошку викладаємо огірок і нарізаємо стрічками.

Підготовлену курячу печінку подрібнюємо для салату у формі брусочків.

Підбираємо для салату містку миску. Викладаємо нарізку з огірка, печінки. Доповнюємо інгредієнти замаринованою цибулею та морквою по-корейськи.

У такий салат, як правило, не потрібно додавати спеції, оскільки вони достатньої кількості є в корейській моркві. Просто заправляємо салат майонезом.

Компоненти печінкового салату між собою перемішуємо.

Подачу готового салату з печінки та моркви урізноманітним подрібненою свіжою зеленню. Салат готовий, пригощайтесь на здоров'я! Всім смачного!