Для буденного меню або святкового застілля пропоную зробити смачний салат із печерицями. Для рецепту знадобиться також картопля, яйця та свіжий огірок. Попередньо свіжі печериці ми обсмажимо, а потім з'єднаємо з нарізкою з решти інгредієнтів. Виходить салат зі смаженими печерицями та картоплею з приємним грибним ароматом, апетитним та ситним.
Інгредієнти
- Картопля (варена): 2 шт.
- Печериці свіжі: 150 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Огірок свіжий: 1 шт.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Майонез: 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Щоб приготувати салат зі смаженими печерицями та картоплею, візьмемо зазначені інгредієнти. Заздалегідь для салату відварюємо картоплю та яйця. Гриби ретельно промиваємо від забруднень та обсушуємо. Також промиваємо огірок.
Підготовлені свіжі печериці нарізаємо у формі четвертинок.
У сковороду вливаємо олію. Коли воно розігріється, перекладаємо на сковороду нарізку із грибів. Злегка присолюємо гриби. На помірному вогні обсмажуємо печериці приблизно 6-8 хвилин. Остуджуємо гриби.
Наріжемо решту інгредієнтів. Картоплю перекладаємо на обробну дошку та подрібнюємо кубиками.
Свіжий огірочок також нарізаємо кубиками.
На черзі – курячі яйця. Рубаємо їх шматочками та додаємо до інгредієнтів салату.
До складу салату викладаємо обсмажені гриби.
Салат зі смаженими печерицями заправляємо улюбленим майонезом. За смаком перчимо і солимо.
Інгредієнти салату перемішуємо.
Ситний і смачний салат зі смаженими печерицями та картоплею готовий. Всім смачного!