Салат «Валерія» з корейською морквою та крабовими паличками

Для святкових посиденьок або буденного перекушування пропоную вам зробити смачний салат. Готувати салат Валерія з корейською морквою та крабовими паличками просто, швидко та легко.

Для святкових посиденьок або буденного перекушування пропоную вам зробити смачний салат під назвою Валерія. У складі салату звичайні та доступні інгредієнти. Смаковий тон страві ставить пікантна морква по-корейськи. У салаті вона доповнена крабовими паличками, яйцем та сиром. Готувати салат Валерія з корейською морквою та крабовими паличками просто, швидко та легко.

Інгредієнти

  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Крабові палички: 100 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сир твердий: 50 г
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Петрушка: 2 гілочки
  • Сіль: за потребою
  • Чорний перець – мелений: за перевагою

Приготування

Щоб зробити салат Валерія з корейською морквою та крабовими паличками, візьмемо потрібні продукти. Курячі яйця відварюємо протягом 10 хвилин після закипання. Остуджуємо яйця в крижаній воді, очищаємо. Зелень промиваємо.

Дістаємо крабові палички із упаковки. Перекладаємо на обробну дошку та нарізаємо невеликими кубиками.

Для подрібнення сиру скористаємося теркою з великими отворами.

На черзі – курячі яйця. Рубаємо їх невеликим кубиком, додаємо до решти інгредієнтів салату.

До складу салату перекладаємо моркву по-корейськи. Попередньо її потрібно віджати від зайвого маринаду.

Гілочки свіжої петрушки дрібно нарізаємо, додаємо в салат. Заправляємо страву майонезом. Спеції додаємо відповідно до своїх смакових уподобань.

Нам залишилося лише перемішати інгредієнти та можна подавати салат Валерія до столу.

Всім смачного перекушування!