Швидкий грушевий пиріг

Випікання пирога вимагає мінімальний продуктовий набір та невелику кількість часу. Тісто для пирога з начинкою із груш замісимо з яєць, борошна, цукру.

Домашня випічка з фруктами — доступні ласощі, які урізноманітнюють час сімейного десерту. Безліч різних рецептів дозволяє експериментувати з тестом, начинкою та способами приготування. Моя пропозиція для господарок – це смачний і апетитний швидкий грушевий пиріг, випічка якого вимагає мінімальний продуктовий набір, невелика кількість вашого часу.

Тісто для пирога з начинкою із груш замісимо з яєць, борошна, цукру. Груші можна використовувати будь-якого сорту в залежності від смакових уподобань. Сподіваюся, що покроковий рецепт швидкого грушевого пирога стане одним із ваших улюблених та затребуваних.

Інгредієнти

  • Груші: 1-2 шт.
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Яйце куряче: 3 шт.
  • Розпушувач тіста: 0,5 ч. ложки
  • Цукор (пудра): 1 ст. ложка
  • Олія вершкове: 10 г

Приготування

Для грушевого пирога за швидким рецептом беремо потрібні продукти. Для сипких інгредієнтів використовуємо одні мірні склянки. Дозволяється розпушувач замінити гашеною харчовою содою (використовуємо 0,5 ч. ложки соди та 1 ч. ложку лимонного соку або оцту). Груші промиваємо і насухо обтираємо тканим рушником.

Починаємо замішувати тісто. До речі, процес його приготування швидкий, тому відразу ж готуємо духовку, налаштувавши температурні параметри на 180 градусів. Отже, у робочу чашу розбиваємо курячі яйця.

Доповнюємо їх цукровим піском.

Інгредієнти, що знаходяться в чашці, збиваємо міксером до однорідної маси. Солодка яєчна маса має бути пишною. На процес збивання відводимо 3 або 4 хвилини.

У солодку суміш засипаємо борошно. Продукт спочатку з'єднуємо з розпушувачем, а потім спільно їх просіюємо.

Борошно слід втрутити в яєчну масу. Тільки краще для змішування взяти кулінарну лопатку чи ложку. Тісто для швидкого грушевого пирога вийшло ніжним. Відставляємо його поки що в сторону.

Груші нарізаємо часточками.

Змащуємо форму, в якій ви робите подібні вироби, шматочком вершкового масла|мастила|. Виливаємо тісто.

Викладаємо поверх грушові скибочки.

Форму з тестом та подрібненими фруктами ставимо в духовку на 40 хвилин.

Грушевий пиріг готовий. Остуджуємо його, а потім дістаємо із форми. Поверхню оформляємо солодкою пудрою.

Всім солодкого та смачного перекушування!