Вафлі з родзинками в електровафельниці

Для ранкового перекушування або як десерт пропоную зробити вафлі з родзинками в електровафельниці, які можна запропонувати до столу разом із солодким соусом.

Якщо у вас є електровафельниця, то приготувати смачні ласощі за цим рецептом вам буде легко і просто. Для ранкового перекушування або як десерт пропоную зробити вафлі з родзинками в електровафельниці, які можна запропонувати до столу разом із солодким соусом.

Заздалегідь приділіть увагу родзинок. Сухофрукт має бути без кісточок. Родзинки переберіть, видаліть хвостики. На 10 хвилин ізюм залийте окропом, потім промийте і обсушіть на тканинному рушнику.

Інгредієнти

  • Родзинки: 1 жменя
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Борошно пшеничне: 4 ст. ложка
  • Цукор: 1,5 ст. ложки
  • Сіль: 2 щіпки
  • Розпушувач тіста: 2 щіпки
  • Олія рослинна: 60 мл

Приготування

Підготуємо продукти за списком.

У відповідну миску розбиваємо куряче яйце. Всипаємо до нього цукровий пісок (кількість можна зменшити за бажанням) і пару щіпок солі.

Віночком або міксером інгредієнти в мисці збиваємо до однорідного складу.

У яєчну суміш, що вийшла, вливаємо рослинну олію, яка повинна бути без запаху. Відразу перемішуємо інгредієнти.

Далі в склад просіюємо пшеничне борошно разом з розпушувачем.

Енергійно перемішуємо вміст у мисці так, щоб вийшло тісто з густуватою консистенцією. Миску накриваємо серветкою і даємо відпочити 10 хвилин.

У тісто для вафель перекладаємо оброблені раніше родзинки. Перемішуємо тісто.

Розігріваємо поверхню електровафельниці. У центр кладемо приблизно 1,5 ст. ложки тіста із ізюмом. Готуємо вафлі близько 4 хвилин.

Вафлі з родзинками подаємо з улюбленим напоєм! Всім приємного чаювання!