Сосиска в лаваші на електрогрилі

Тонкий лаваш – відмінна основа для приготування смачних та ситних закусок та страв. Для швидкого перекушування пропоную зробити сосиску в лаваші на електрогрилі.

Тонкий лаваш – відмінна основа для приготування смачних та ситних закусок та страв. Для швидкого перекушування пропоную загорнути в лаваш сосиску і підсмажити її на електрогрилі. Щоб сосиска в лаваші на електрогрилі вийшла з насиченим та пікантним смаком, доповнимо її морквою по-корейськи, свіжим огірком, сиром та соусом з майонезу та томатної пасти. Ось подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Сосиски: 2 шт. (молочні)
  • Морква по-корейськи: 50 г
  • Огірок свіжий: 0,5 шт.
  • Сир твердий: 60 г
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Паста томатна: 1 ч. ложка

Приготування

Підготуємо продукти для смачного перекушування в лаваші. Промиваємо огірок. Морквину по-корейськи віджимаємо від маринаду. На якості сосисок не заощаджуємо.

У мисці з'єднуємо майонез та порцію томатної пасти. Ретельно змішуємо. Соус для закуски готовий. Тонкий свіжий лаваш розрізаємо навпіл. Кожну частину лаваша змащуємо соусом, відступаючи від країв по 3-4 см.

З краю на змащену частину лаваша кладемо сосиску.

Огірок нарізаємо у формі соломки. Розміщуємо нарізку з огірка поряд із сосискою.

На огіркову нарізку кладемо смужки корейської моркви.

Інгредієнти посипаємо подрібненим сиром на терці.

Підгинаючи краї лаваша до центру, формуємо конверт.

Розміщуємо сосиску в лаваші з морквою, огірком та сиром на розігріту поверхню електрогриля. Смажимо приблизно 3 хвилини (або до бажаного ступеня засмаження).

Пригощайтеся смачною сосискою у лаваші! Смачного!