Смачно приготувати відбивні так, щоб вони вийшли соковитими, можна в духовці. Для рецепту крім м'яса нам знадобиться гірчиця та майонез, завдяки яким відбивні після запікання мають м'яку структуру та виходять смачними. Апетитні відбивні зі свинини з гірчицею в духовці можна запропонувати до столу разом з гарніром з картоплі, рису, гречки, макаронів. Не забудьте поставити поряд улюблений соус або нарізку зі свіжих овочів.
Інгредієнти
- Свинина: 350 г (корейка)
- Майонез: 1 ст. ложка
- Гірчиця: 1 ст. ложка
- Приправа для свинини: 1 ч. ложка
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Олія рослинна: 1 ч. ложка
Приготування
Підготуємо інгредієнти для рецепту. Свинина має бути свіжою охолодженою (або заздалегідь розморозьте м'ясо). Гірчицю можна взяти й у зернах.
Для початку розріжемо корейку на порційні шматочки завтовшки 1 см або трохи більше.
Скибочки свинини перекладаємо на обробну поверхню, накриваємо харчовою плівкою або мішечком і спеціальним молоточком відбиваємо з кожного боку. Тільки не перестарайтеся, шматочки м'яса не повинні бути надто тонкими.
Приготуємо соус для відбивних. У невелику миску викладаємо майонез, додаємо гірчицю, всипаємо на смак чорний мелений перець, сіль та приправу для м'яса. Добре перемішуємо.
Деко або форму для запікання застилаємо фольгою, змащуємо невеликою кількістю олії. Викладаємо відбивні.
Відбивні зі свинини змащуємо гірчичним соусом.
Завантажуємо лист з відбивними в розігріту до 190 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачні та соковиті свинячі відбивні у духовці готові. Всім смачного!