Бутерброди – чудова закуска для святкового фуршету. Є безліч варіантів зробити смачні бутерброди швидко та легко. Пропоную приготувати до перекушування апетитні бутерброди з червоною рибою та ківі, в яких також використовується сирний сир. Така закуска виходить із вишуканим та пікантним смаком, інгредієнти чудово доповнюють один одного.
Інгредієнти
- Хліб житній: 5 скибочок
- Риба червона: 80 г (малосольна)
- Ківі: 1 шт.
- Сир вершковий: 5 ст. ложок (сирний)
- Зелень свіжа: для прикраси
Приготування
Підготуємо для закуски вказані продукти. Я використала для рецепту солону горбушу з лимоном, підійдуть інші види червоної риби. Очищаємо ківі.
Щоб бутерброди естетично виглядали на столі, зробимо з хлібних скибочок заготовки за допомогою кільця сервіровки або склянки.
Хлібні заготовки змащуємо тонким шаром сиру сиру. Найкраще вибрати сир без додаткових інгредієнтів у вигляді зелені, грибів тощо.
Ківі нарізаємо тонкими скибочками. По одній скибочці укладаємо на один бік бутерброду.
Червону рибу нарізаємо пластами. На інший бік бутерброда поміщаємо рибну скибочку.
Готові бутерброди з червоною рибою та ківі прикрашаємо на свій смак. Я взяла зелену цибулю та зерна граната.
Апетитні бутерброди з червоною рибою, ківі та сирним сиром готові. Усім приємного перекушування!